Skip to main content
Nieuws

STEM op “It Eksmoarster Rûntsje”

Door 19 december 2016april 16th, 2017Geen reacties

Na een jaar lang van hard werken, kan het grote publiek meestemmen op de 124 deelnemende projecten aan Kern met Pit 2016, waaronder “It Eksmoarster Rûntsje” in Exmorra. Deze stemmen bepalen mee welke projecten er met de provinciale trofee én 1500 euro naar huis gaan tijdens de verschillende bijeenkomsten op 21 januari 2017.

Deze eer kan en mag Exmorra niet voorbij laten gaan en het geld kunnen we natuurlijk ook goed gebruiken. Dus STEM op ons Project.

Hoe werkt het stemmen

  1. Registreren: om te kunnen stemmen moet je je even registreren met je emailadres. Klik hier om je te registreren
  2. Registratie bevestiging per mail: Na je registratie ontvang je een email met daarin een link om je profiel te activeren.
  3. Wachtwoord aanmaken: Klik op de link in de email en maak een wachtwoord aan.
  4. Inloggen: Log in op de site met je email adres en wachtwoord. Je wordt nu automatisch doorgestuurd naar het overzicht met projecten.
  5. Stemmen: Zoek je favoriete project op en klik op de paarse stemknop

 

Stemmen kan tot 31 december 2016 !!!!   Wacht niet te lang…… meteen even doen dus.

beleef-exmorra-gidsDe Beleef Exmorra Gids is een speciale uitgave ter gelegenheid voor de opening van de nieuwe en unieke wandelroute vol kunst, cultuur en natuur “It Eksmoarster Rûntsje”De gids staat vol activiteiten, bezienswaardigheden en tips die de moeite waard zijn om te bezoeken. Op 14 mei 2016 was de opening in combinatie met de Open Dag in Exmorra.Deze wandelroute van ongeveer 1,5 km is een mooie route door het nostalgische dorp Exmorra. De komende jaren zal het alleen maar mooier worden en doorgroeien. En wordt er nog steeds hard gewerkt aan onder andere de Vlinderhoek en gigantische Wilde Bloemenweide.

Bekijk de Gids door hier of op de afbeelding te klikken. 

(WiFi en een redelijke snelheid wordt aangeraden i.v.m. bestandsgrootte)

En…. kom zeker een keer kijken in Exmorra.